Växtplats Nätradalen är en mötesplats för hela bygden. Det är en kreativ plats där vi möter andra och inspireras av varandra. På växtplatsen råder ett positivt klimat och vi uppmuntrar alltid varandra till utveckling och nya infallsvinklar.

Är du egenföretagare som jobbar hemifrån eller är du anställd på ett företag men pendlar långt? Är du kreatör och har din verksamhet som hobby men vill utvecklas och växa? Jobbar du inom kommunen men bor i Nätradalen? Studerar du på distans eller vill du bara arbeta någon dag i en inspirerande miljö? Då är Växtplatsen något för dig!

Växtplats Nätradalen är inredd med både kontorsplatser och mer avslappnande ytor. Varför inte spendera förmiddagen i vår härliga loungedel där du passar på att svara på mailen som blivit liggande och på eftermiddagen hugger du in på det mer tungjobbade vid ett av våra ergonomiska skrivbord. Valet är ditt!

Du väljer själv om du vill vara spontan och boka din plats samma dag eller om du vill boka upp dig på ett visst antal dagar i månaden. Oavsett vilket har du alltid fri tillgång till Wi-Fi och kaffe samt vårt pentry där du kan värma din lunch eller förvara kylvaror.

Hyra konferensrum i Bjästa

Vi har även ett stort och rymligt konferensrum för separat bokning. Här kan du boka in dina kundbesök, utbildningar med personalen eller varför inte styrelsemötet i föreningen. Kaffe ingår alltid i priset och fika går att beställa till. Är du i behov av att hyra ett konferensrum i Bjästa? Tveka inte att kontakta oss .