Vi är idag fem stycken cowork som samlas i nätverket Cowork Höga Kusten, vi vill tillsammans bidra till möten och utveckling av området. 

Varje cowork har sin egen organisation och inriktning i nätverket delar vi kunskap och erfarenheter. Ibland kör vi också marknadsföringsinsatser tillsammans! Som organisation i nätverket ingår att vara med i nätverksmöten för att stärka varandra och cowork som begrepp i Höga Kusten.

För att kvalitetssäkra ingående cowork och stärka den gemensam marknadsföring, har vi tagit fram ett gemensamt sigill. Kunder hos ett anslutet cowork kan alltid förvänta sig:

  • Fräscha lokaler
  • Fritt kaffe/te
  • Kök/pentry att värma matlådan i
  • Stabilt WiFi
  • Plats att prata ostört
  • Skrivare 

Kunder med ett regelbundet abonnemang (minst fem dagar per månad) hos någon av nätverkets medlemmar har också möjlighet att arbeta hos övriga cowork i mån av plats, utan extra kostnad. Nätverket stämmer regelbundet av hur detta upplägg fungerar.

Är ni sugna på att starta cowork i er landsbygd? Då kan ni bli en del av Cowork Höga Kusten!

Hör av er till oss via info@coworkhogakusten.se eller ta kontakt med någon av de nuvarande medlemarna i nätverket (kontaktuppgifter hittar ni under ”Våra cowork”). Organisationer som vill vara del av nätverket behöver uppfylla kriterierna ovan och betalar en liten peng för administration av hemsida osv. Finansiering av eventuella kostnader (till exempel gemensamt marknadsföringsmaterial) delas mellan ingående organisationer.